ADO rekent op Vitesse-deal Van den Brom

ADO rekent op Vitesse-deal Van den Brom

29-06-2011 23:54

Volgens De Gelderlander gaat het om een bedrag van honderdduizend euro. ADO wil zes ton voor Van den Brom vangen, terwijl Vitesse's laatste bod vijf ton bedroeg plus een bonus van een ton bij het behalen van Europees voetbal.

Vanuit Den Haag is dan ook verbaasd gereageerd op de uitlatingen van Vitesse-directeur Paul van der Kraan. Die liet weten dat hij niet langer rekende op Van der Brom en dat er niet verder gepraat zal worden tussen beide clubs, omdat er een te groot verschil zou zitten tussen vraag en aanbod.

ADO-baas Mark van der Kallen verwacht zelfs dat beide partijen er 'gewoon' uit gaan komen over Van der Brom, zegt hij tegen Omroep Gelderland. "De verschillen zijn klein heb ik al vaker gezegd. Maar het moet wel ergens over gaan en dan kan John gaan omdat hij blijkbaar toch het liefst naar Vitesse wil. Ik kan Vitesse daarom niet volgen en verbaas me zeer over de manier waarop zij handelen. Wij stellen ons echt redelijk op en hebben al heel veel bewogen. Zij willen wat, niet wij."

Als beide partijen er alsnog niet uitkomen dan kan Van den Brom gewoon aan de slag in de Hofstad: "ADO Den Haag heeft met John van den Brom nog steeds een trainer met wie de relatie absoluut niet verstoord is. Dat hij hier niet zou kunnen terugkeren, is onzin en sluit ik zeker niet uit.", besluit Van der Kallen.