AZ: 'Belletje van AS Roma zou netjes zijn'

AZ: 'Belletje van AS Roma zou netjes zijn'

01-08-2011 10:18

De Italiaanse club legde enkele weken terug een bod neer voor de Argentijnse doelman bij AZ. De Alkmaarders gingen niet akkoord met hetgeen AS Roma bood, maar de Italianen trokken het bod tot op heden niet in.

"Indien ze ervan afzien, zou het wel zo netjes zijn om dat te doen", aldus technisch directeur Earnest Stewart in De Telegraaf. Ook Palermo en Genoa zouden inmiddels interesse hebben getoond, schrijven verschillende media.

Ondertussen kampen twee spelers van AZ met fysieke tegenslag. Het is nog onzeker of Ruud Boymans en Brett Holman donderdag in actie kunnen komen in het Europa League-toernooi. De Alkmaarders verdedigen tegen het Tsjechische FK Jablonec een 2-0 voorsprong uit het eerste duel.

Boymans en Holman bleven in het oefenduel van zondag met Ergotelis langs de kant. Holman kampt met een verzuring in zijn kuit, Boymans heeft opgezette klieren. "Het wijst op een inwendige ontsteking. We gaan bloed laten prikken", aldus trainer Gertjan Verbeek.

Aanwinst Jozy Altidore maakt dinsdag overigens zijn debuut in het shirt van Jong AZ in een oefenduel. Het zijn de eerste minuten van de Amerikaan namens zijn nieuwe werkgever.