Jiracek schiet Wolfsburg langs Freiburg

10-02-2012 23:46

Jiracek opende al in de vijfde minuut de score namens Wolfsburg. Hij kreeg de bal na een hoekschop wat gelukkig voor zijn voeten en schoot feilloos raak. Enkele minuten later was het alweer gelijk via Johannes Flum.

Zo snel als de gelijkmaker viel, stond Wolfsburg ook alweer op voorsprong. Marcel Schäfer kon van dichtbij simpel binnentikken. Nog voor rust volleerde Daniel Caligiuri raak en stond het alweer 2-2.

Toch wist Wolfsburg uiteindelijk de drie punten in eigen huis te houden. Jiracek vuurde na ruim een uur spelen vanaf achttien meter op doel, zag zijn schot van richting veranderd worden en in het doel belanden: 3-2.

Door de overwinning staat Wolfsburg nu achtste, met slechts vier punten minder dan nummer zes Bayer Leverkusen. Die zesde plaats geeft recht op Europees voetbal. SC Freiburg blijft laatste.