'Veendammer Görgülü in beeld bij Gençlerbirligi'

  'Veendammer Görgülü in beeld bij Gençlerbirligi'

  Gepubliceerd: zondag 12 februari 2012 om 11:16zo 12-02-2012 om 11:16

  "Er zijn geregeld scouts aanwezig. Ik ben er van op de hoogte dat hij op de lijst staat van Gençlerbirligi en clubs uit de Turkse Süper Lig en de divisie daaronder. Hij is jong en zijn ontwikkeling gaat zeer snel. Hij is in staat om het spel te maken en een man uit te schakelen op techniek", aldus zijn zaakwaarnemer Ferdi Görgülü van MutluSports tegenover VoetbalPrimeur.

  De in Veendam geboren speler is verheugd over de belangstelling vanuit zijn vaderland. "Het is altijd een eer om te horen dat er interesse voor je is. Dat doet me goed. Nu ben ik speler van SC Veendam en daar wil ik me dan ook alleen mee bezig houden. Ik wil de lat steeds hoger leggen voor mezelf en draai volgens mij een goed seizoen. Ik hoop dat ik me kan blijven verbeteren. Waar ik volgend jaar speel is iets waar alleen mijn zaakwaarnemer zich mee bezig houdt", aldus de verdediger.

  Görgülü kwam het huidige seizoen tot zeven wedstrijden in het eerste elftal van SC Veendam. De linksbenige verdediger maakte in het seizoen 2010/2011 zijn officiële debuut voor zijn huidige werkgever in het betaalde voetbal.

  bKnL9ASn5VM


  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws