Den Bosch pikt De Vogel definitief bij ADO op
Middenvelder tekent contract voor één seizoen

Den Bosch pikt De Vogel definitief bij ADO op

29-05-2013 14:16
1

De Vogel werd het afgelopen seizoen door ADO Den Haag al uitgeleend aan de Brabantse eerstedivisieclub. Door een zware knieblessure kwam hij slechts drie wedstrijden in actie. Inmiddels is de geboren Gouwenaar weer helemaal fit. De Vogel speelde eerder voor SC Telstar en FC Dordrecht.

"Wouter is een technische, aanvallend ingestelde middenvelder die in staat is om aanvallers in scoringspositie te brengen. Met zijn doelgerichtheid en creativiteit is hij bovendien in staat om zelf een doelpunt te maken", zegt technisch directeur Fred van der Hoorn.

"Wouter kan centraal op de nummer tien-positie spelen, maar ook links en rechts op de flanken. We zijn blij dat Wouter inmiddels volledig fit is en per 1 juli bij de groep kan aansluiten. Wouter heeft zelf veel zin om aan de slag te gaan en is er op gebrand om komend seizoen goede resultaten te boeken met FC Den Bosch."

FC Den Bosch versterkte zich woensdag ook met Alexander Mols. De 21-jarige aanvaller komt over van de amateurs van Blauw Geel'38/JUMBO. Hij sluit op amateurbasis aan bij de selectie van de Bossche Jupiler League-club.