Team VVCS nipt onderuit tegen Helmond Sport
Bergkamp en Brouwers trefzeker

07-07-2013 11:34

Helmond Sport begon niet sterk aan het oefenduel en keek na veertien minuten spelen dan ook terecht tegen een achterstand aan. De openingstreffer kwam op naam van Evert Brouwers nadat even daarvoor Achmed Ammi de kans op een doelpunt had laten liggen (0-1).Twee minuten later werd de voorsprong verdubbeld door Roland Bergkamp (0-2).

In de tweede helft nam de profclub het initiatief over en door treffers van Marc Koot, Karim Bridji en Arne van Geffen wist het toch de overwinning binnen te slepen.  Zaterdag speelt Helmond Sport wederom een oefenwedstrijd, dan is FC Groningen de tegenstander.