Arsenal krijgt 'te goede' VAE-ster niet op proef

Arsenal krijgt 'te goede' VAE-ster niet op proef

Gepubliceerd: woensdag 7 augustus 2013 om 12:22wo 07-08-2013 om 12:22

Al Ain-voorzitter Sheikh Abdullah bin Mohammed is van mening dat Abdulrahman zijn kwaliteiten niet tijdens een proefperiode hoeft te laten zien, omdat hij daar te goed voor is. "Omar Abdulrahman is een nationale schat en daarom bestudeert de club alleen serieuze voorstellen, die ook in het voordeel van de spelers zijn", zegt hij in The National.

"Omar staat boven een stage om zijn kwaliteiten te showen, omdat hij al op hoog niveau in de competitie en tijdens internationale wedstrijden heeft gespeeld. Dat zijn de echte testen", vervolgt de preses. "Elke club kan zijn prestaties checken en dan een bod doen om hem te kopen. Daar zullen we dan naar luisteren."

Abdulrahman speelt zijn hele carrière bij Al Ain in de Arabian Gulf League van de Verenigde Arabische Emiraten, waarvoor hij elfvoudig international is. De middenvelder won twee landstitels, een Emirates Cup, een Super Cup en de internationale Gulf Cup.

El Jadeyaoui
Arsenal krijgt deze week wel de 26-jarige Alharbi El Jadeyaoui twee dagen op proef, meldt Sky Sports. De middenvelder speelt nu nog in de Franse Ligue 2 voor Angers. The Gunners hebben de Marokkaanse international al diverse keren bekeken en denken dat hij mogelijkerwijs kan imponeren in de Premier League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws