Havenaar wil hogerop: Goed seizoen draaien

Havenaar wil hogerop: "Goed seizoen draaien"

Gepubliceerd: vrijdag 9 augustus 2013 om 01:22vr 09-08-2013 om 01:22

Wouter Quint
ARNHEM

Vitesse werd donderdag in de Europa League uitgeschakeld door Petrolul (1-2). Speelt dat een rol in zijn besluit over de toekomst? "Daar ga ik niets over zeggen. Het is mijn laatste contractjaar bij Vitesse. Ik hoop dat het een mooi jaar wordt. Ik moet een goed seizoen draaien om naar een betere club te kunnen gaan. Of ik vertrek, hangt af van hoe ik dit jaar speel."

Technisch adviseur Ted van Leeuwen liet eerder weten dat er voor Havenaar twee opties zijn: verlengen of verkocht worden. Er zou voorzichtige belangstelling uit Engeland zijn voor de Japanner van Nederlandse afkomst. Hij claimt dat er op dit moment geen sprake is van concrete interesse. "Daar heb ik nog niets over gehoord."

"Gewoon zo doorgaan"
De aanvaller begon tegen de Roemenen op de bank. Dat hij nog niet volledig fit is, heeft daar vermoedelijk mee te maken. "Ik denk het. Ik ben pas drie of vier weken weer in training. Ik hoop weer in de basis te komen als mijn conditie goed is. Ik weet dat er concurrentie is. Vako (Valeri Qazaishvili, red.) speelt momenteel ook goed."

Havenaar kreeg bij een 1-1 stand de kans om de Arnhemmers op voorsprong te zetten. "Ik mikte op de goede hoek, maar mijn schot had niet genoeg kracht. Jammer. We hadden niet hoeven te verliezen, we waren veel beter. We moeten gewoon zo doorgaan. We moeten dit nu vergeten en ons richten op de Eredivisie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws