Bursac hekelt Vitesse: Dit is respectloos
"Ineens hoor ik doodleuk dat het niet doorgaat"

Bursac hekelt Vitesse: "Dit is respectloos"

15-01-2014 15:07
6

Obradovic, international van Servië, was de afgelopen weken op proef in Arnhem, maar de clubleiding verkoos Achenteh boven het vastleggen van de Serviër. Dat deed het al in een vroegtijdig stadium, waardoor de stage van Obradovic eigenlijk zinloos was. Zaakwaarnemer Alexander Bursac reageert verrast én gepikeerd. "Dit is respectloos", zegt Bursac in gesprek met Omroep Gelderland.

"Als je al weet dat je hem haalt, had ik een hele goede speler als Obradovic niet laten komen. Een jongen die veelvoudig international is en een WK heeft gespeeld. Alles was ook al rond met hem. Er waren foto's gemaakt, keuringen. En ineens hoor ik doodleuk dat het niet doorgaat. Ik voel me niet serieus genomen. Mijn vader loopt al dertig jaar rond bij Vitesse. Daarom stoort dit mij ook zo", vervolgt Bursac.

Vitesse blijft kalm onder de uitbarsting van Bursac. "Wij hebben toch het recht op meer opties?", zegt directeur Joost de Wit tegenover Omroep Gelderland. "Alles is integer verlopen. Dit is een teleurstelling voor hem, want het was zijn speler en dan doet een makelaar zijn best om hem bij een club te brengen. Maar deze kritiek snap ik niet. Obradovic is zeker een fantastische speler, maar hij had ook al acht maanden niet gespeeld."