Janmaat verwacht 'heet avondje' in Den Haag
Feyenoorder waakt voor onderschatting tegen hekkensluiter

Janmaat verwacht 'heet avondje' in Den Haag

25-01-2014 12:44
1

De Rotterdammers krijgen op bezoek bij ADO de kans de bittere nasmaak van de bekeruitschakeling tegen Ajax weg te spoelen. Volgens Janmaat zal dat echter niet vanzelf gaan, zo vertelt hij aan Feyenoord TV. "ADO Den Haag-uit is natuurlijk een heel andere wedstrijd. Ajax heeft veel meer kwaliteit, dus wij zullen daar weer anders spelen."

"We moeten het daar weer hetzelfde als vorige week op bezoek bij FC Utrecht (5-2 winst, red.) doen. Dan liggen er genoeg mogelijkheden", vervolgt Janmaat, die waakt voor onderschatting. "ADO Den Haag staat laatste, dus ik verwacht een agressieve tegenstander. Ze zullen alles uit de kast halen om te winnen en veel strijd leveren. Ik verwacht een heet avondje."

Een speciaal gevoel van het weerzien krijgt hij niet. "Niet echt. Ik kom er vandaan, ik woon er en ik ken er veel mensen, maar het is nu alweer zes of zeven jaar geleden dat ik daar heb gespeeld. Natuurlijk is het altijd leuk om terug te komen, maar het is niet meer heel speciaal. Ik heb daar alweer vaak genoeg gespeeld, dus het is gewoon een leuke wedstrijd voor mij."