'Feyenoord en PSV volgen Deense jeugdinternational Thomsen'

'Feyenoord en PSV volgen Deense jeugdinternational Thomsen'

14-03-2014 13:40
0

De Deense middenvelder Nicolaj Thomsen mag zich in de belangstelling van Feyenoord en PSV verheugen. De twintigjarige jeugdinternational van Aalborg BK blijft er kalm onder en focust zich op zijn club.

Afgelopen weekend zou Feyenoord op de tribune hebben gezeten voor Thomsen, die dit seizoen één van de revelaties in de Deense competitie is. Eerder bekeek een delegatie van PSV de verrichtingen van de middenvelder al en ook sc Heerenveen werd al eens aan hem gelinkt.

Thomsen blijft rustig onder de aandacht uit de Eredivisie. "Ik heb met mijn zaakwaarnemer afgesproken dat ik niets te horen krijg over eventuele clubs die me komen bekijken", zegt hij tegen Tipsbladet. "Ik wil geen onnodige druk op mezelf leggen met de wetenschap dat een bepaalde club voor me op de tribune zit. Ik focus me volledig op mijn spel en heb het naar mijn zin bij Aalborg."

Thomsen is jeugdinternational van Jong Denemarken en maakt voor het derde seizoen deel uit van de selectie van Aalborg BK. De middenvelder moest lang op zijn eerste goal wachten, maar inmiddels is hij los. In de laatste elf wedstrijden scoorde Thomsen zes keer, verdeeld over alle competities en vertegenwoordigende elftallen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie