Bookmaker Unibet stunt: verloren inzet terug bij openingstreffer van Pellè
Eerste treffer van Italiaanse spits is goud waard bij Unibet!

Bookmaker Unibet stunt: verloren inzet terug bij openingstreffer van Pellè

11-04-2014 11:48

Bookmaker Unibet komt rondom de Eredivisie-kraker tussen PSV en Feyenoord, komende zondag in Eindhoven, met een opmerkelijk aanbod. Wanneer Graziano Pellè de score in het Phillips Stadion opent, betaalt de bookmaker alle verloren weddenschappen rondom de wedstrijd plús een bonus uit!

Spelers die 10, 20 of 30 euro inzetten op 'eerste doelpuntenmaker', 'laatste doelpuntenmaker' of 'correcte uitslag' rondom de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord krijgen hun inzet bij een verloren weddenschap terug, wanneer Pellè de score opent. De Italiaanse spits verkeert in prima vorm, zo bleek afgelopen week in het Eredivisie-duel tussen Feyenoord en RKC Waalwijk. De spits scoorde direct na terugkeer van zijn schorsing twee keer.

Komende zondag staat in Eindhoven de tweede plek op het spel voor de Rotterdammers. Wil Feyenoord komend seizoen in de Champions League spelen, dan is winnen een must. Daarnaast kroont Ajax zich tot landskampioen wanneer Feyenoord punten verspeelt tegen PSV. Wel moeten de Amsterdammers dan in eigen huis zelf winnen van ADO Den Haag. Unibet houdt rekening met de 33ste titel van Ajax. Volgens de bookmaker wint PSV (2.15) van Feyenoord (3.20) en is Ajax (1.19) in de Arena te sterk voor ADO Den Haag (13.50).

Rondom de wedstrijden in de Eredivisie biedt Unibet een veelvoud aan weddenschappen aan. Tevens is het mogelijk om live in te zetten, ook via mobiel. Een gokje wagen? Schrijf je dan nu in bij Unibet en ontvang direct een bonus tot vijftig euro!