Slot op Nijmeegse deur wil 'raar jaar' met goed gevoel afsluiten

Slot op Nijmeegse deur wil 'raar jaar' met goed gevoel afsluiten

Gepubliceerd: vrijdag 11 april 2014 om 17:02vr 11-04-2014 om 17:02

Victor Pálsson is in de slotfase van een desastreus seizoen een belangrijke pion bij NEC. Als verdedigende middenvelder moet hij komende zondag tegen AZ tegengoals voorkomen, een rol die hem op het lijf geschreven is na alles wat er dit jaar is gebeurd.

"Het was een raar jaar en het was heel moeilijk om toe te moeten kijken", aldus Palssón tegen Omroep Gelderland. "Ik wil altijd iedere wedstrijd spelen en vind dat ik verdien te spelen. Maar ik wil het nu goed afsluiten. Ik ben blij dat ik terug ben. Ik wil knokken voor de ploeg en deze stad. We moeten in de Eredivisie blijven."

De IJslander stond om diverse redenen geruime tijd aan de kant. "Ik was eerst lang geblesseerd en toen ik weer fit was, draaide NEC goed en moest ik wachten op mijn kans. Toen kwam de rode kaart tegen Roda JC. Dat kostte mij twee wedstrijden en daar kwam de schorsing van de club nog eens bovenop."

Om in de Eredivisie te blijven is NEC in de resterende drie speelronden op zichzelf aangewezen. Zondag wacht AZ. Palssón: "Ik wil niet naar andere ploegen kijken. We moeten zelf gewoon winnen en dat kan ik Alkmaar, dat lukte ons vorig seizoen ook."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws