Ibrahimovic scoort twee keer, maar is toch de schlemiel bij gelijkspel van PSG
Spits faalt twee keer opzichtig

08-08-2014 22:23

Paris Saint-Germain heeft vrijdag de openingswedstrijd in Ligue 1 niet weten te winnen. Na een 2-1 achterstand bij rust speelde de regerend kampioen uiteindelijk met 2-2 gelijk bij Stade Reims.

Zlatan Ibrahimovich zette PSG al na zeven minuten op voorsprong. Na twintig minuten kon hij het duel al bijna beslissen, maar de Zweed miste de zelf verdiende strafschop. Even daarvoor was hij er al in geslaagd een bal tegen de paal te werken terwijl het doel leeg was. Tegen de verhouding in maakte de thuisploeg een paar minuten daarna gelijk via Prince Oniangue.

Nog voor rust kwam de thuisploeg, die vorig jaar als elfde eindigde, zelfs op voorsprong. Rechtsback Gregory van der Wiel, die een basisplaats had, kwam te laat om Antoine Devaux af te stoppen: 2-1. Wederom Zlatan bracht PSG met een fraaie stift uit een onmogelijke hoek na ruim een uur spelen langszij, maar verder kwam de ploeg niet.