Cambuur werkt hard aan City-permissie voor Rusnák: Er is ons veel aan gelegen
Club uit Leeuwarden wil smaakmaker rest van het seizoen ook huren

Cambuur werkt hard aan City-permissie voor Rusnák: "Er is ons veel aan gelegen"

23-10-2014 17:29
4

SC Cambuur is na negen competitiewedstrijden hard op weg naar het realiseren van de doelstelling, namelijk handhaving veiligstellen. De club uit Leeuwarden weet daarbij niet of smaakmaker Albert Rusnák na de winterstop nog deel uitmaakt van de groep.

Cambuur huurt de middenvelder dit seizoen van het Engelse Manchester City. "Op dit moment is de enige onzekerheid dat Albert Rusnák een aflopende huurovereenkomst heeft per 31 december. Het moge duidelijk zijn dat er ons veel aan gelegen is Albert ook de rest van het seizoen te kunnen huren", schrijft de club op de eigen website.

Wedden

Meer odds

Donovan Slijngard zal zijn amateurstatus per 1 november inruilen voor een contract voor de rest van het seizoen, met een optie voor een tweede jaar. Erik Bakker en Leonard Nienhuis hebben daarnaast hun aflopende contracten verlengd. "Twee spelers die inmiddels gezien hun staat van dienst echte Cambuur-jongens genoemd mogen worden en dus is het erg mooi dat zij zich langer aan Cambuur wilden verbinden."

Cambuur gaat met de andere twijfelgevallen binnenkort in gesprek over de toekomst. Volgens de club is het realiseren van een transfer een overweging waard, maar gaat 'handhaving voor alles'. "Het aantal behaalde punten zal daarbij dus leidend zijn", benadrukt de club.