NAC krijgt gemotiveerde middenvelder in de spits: Goede klik met de trainers

NAC krijgt gemotiveerde middenvelder in de spits: "Goede klik met de trainers"

Gepubliceerd: donderdag 23 oktober 2014 om 21:21do 23-10-2014 om 21:21

Mats Seuntjens lijkt de komende weken de doelpunten bij NAC Breda te moeten gaan verzorgen. De tot spits omgetoverde middenvelder is de voornaamste kandidaat om de geschorste Stipe Perica te vervangen. Perica is voor vier wedstrijden gezorgd, nadat hij in de verloren wedstrijd tegen Heracles Almelo (6-1) opzettelijk op het been van Simon Cziommer ging staan.

Met veel vertrouwen ziet Seuntjens de komende weken tegemoet. In de duels met Heracles Almelo en ADO Den Haag (1-1) wist hij immers te scoren. "Ik wil me de komende weken bewijzen", reageert hij op de clubsite. "Ik wil me laten zien als spits. Tegen ADO heb ik een goede start gemaakt, maar ik had liever gezien dat we als team de drie punten over de streep hadden getrokken. We moeten constanter worden. Dat betekent dat we er met z'n allen tegenaan moeten. De tweede helft moet hetzelfde zijn als de eerste helft."

De schorsing van Perica biedt Seuntjens mogelijkheden. "Ik heb een goede klik met het nieuwe trainersduo (Eric Hellemons en Rob Penders, red.). Ik heb lang met de trainer gesproken. Hij weet wat hij van mij kan verwachten en ik weet wat ik van hem kan verwachten. De bal ligt nu bij mij. Het is lekker dat ik weer kan spelen, maar ik wil ook in de basis starten als Stipe weer terug is van zijn schorsing. Ik wil elke wedstrijd alles kunnen geven. Net als in de eerste helft tegen ADO Den Haag", besluit de 'aanvaller'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws