Vorm heeft geen seconde spijt van verrassende stap: 'De strijd is niet makkelijk'

Vorm heeft geen seconde spijt van verrassende stap: 'De strijd is niet makkelijk'

Gepubliceerd: donderdag 6 november 2014 om 13:13do 06-11-2014 om 13:13

Michel Vorm heeft absoluut geen spijt van zijn keuze voor Tottenham Hotspur. De doelman verruilde afgelopen zomer zijn basisplek bij Swansea City voor een reserverol op White Hart Lane.

In Londen moet Vorm zich schikken in de rol van tweede keeper achter de 'onaantastbare' Hugo Lloris. Donderdag mag de Oranje-doelman weer eens aan de aftrap verschijnen in het Europa League-duel met Asteras Tripolis. De Fransman zit in die wedstrijd een schorsing uit na zijn rode kaart in het thuisduel met de Grieken.

"Ik ben nog steeds honderd procent zeker van mijn keuze om naar Tottenham Hotspur te gaan. Elke wedstrijd die je speelt is een kans om te laten zien dat we elke dag samenwerken en waartoe ik in staat ben. Het is duidelijk dat ik niet veel gespeeld heb, maar ik kijk uit naar elke kans die ik krijg", zegt Vorm in The Daily Star.

"Ik vond het een eer dat Tottenham Hotspur me wilde hebben, maar ik weet dat ik moet vechten voor mijn plek. De concurrentiestrijd met Hugo en Brad Friedel is niet makkelijk, maar ik zag het als een uitdaging. Je tekent bij een grote clubs als Spurs, dan zijn er geen garanties. Als ik naar mezelf kijk houd ik van uitdagingen en daarom tekende ik in het verleden ook voor Swansea. Dit is een vergelijkbare stap, alleen een iets andere situatie."

"Ik houd van de uitdaging, we zullen zien wat er de komende maanden gebeurt. Het kan snel veranderen. Ik ben nog steeds blij dat ik hier getekend heb. Ook als speel ik niet regelmatig, ik heb geen spijt", aldus Vorm.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws