'Bayern München maakt raming: acht miljoen moet genoeg zijn voor Real Madrid'

'Bayern München maakt raming: acht miljoen moet genoeg zijn voor Real Madrid'

Gepubliceerd: zondag 23 november 2014 om 23:30zo 23-11-2014 om 23:30

Bayern München gaat de al langer sluimerende interesse voor Sami Khedira concretiseren. In Duitsland wordt gemeld dat Real Madrid een bod van acht miljoen euro kan verwachten.

Bayern München leidt de dans om Khedira, wiens contract volgend jaar zomer afloopt. Voorlopig ziet het er niet naar uit dat hij zijn verbintenis bij Real gaat verlengen en daar wil de Duitse recordkampioen van profiteren. Khedira kan in de winter voor een schappelijk bedrag vertrekken bij Real en Bayern schat in dat acht miljoen euro genoeg moet zijn, meldt TZ.

Real Madrid raakt Khedira liever voor een handvol miljoenen kwijt, dan dat de middenvelder in de zomer gratis de deur uitloopt. De blessure van Luka Modric, die zeker twee maanden buitenspel staat, verandert daar niets aan. Real-trainer Carlo Ancelotti doet waarschijnlijk vaker een beroep op Khedira door het wegvallen van de Kroatische concurrent.

Het is een publiek geheim dat ook Arsenal en Chelsea geïnteresseerd zijn. Khedira zou echter een voorkeur hebben voor een terugkeer naar zijn thuisland. Hij stond in Duitsland eerder onder contract bij VfB Stuttgart.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws