Strootman blijft populair in wild circuit: 'Real in voorbereiding op eerste zet'
AS Roma-middenvelder mag volgens de clubleiding niet weg

Strootman blijft populair in wild circuit: 'Real in voorbereiding op eerste zet'

02-01-2015 18:31
18

AS Roma heeft al meerdere malen verkondigd dat Kevin Strootman op de Italiaanse velden actief blijft. Toch klinkt de naam van de Oranje-international veelvuldig in de wandelgangen, met in dit geval Real Madrid in de hoofdrol.

De Nederlandse middenvelder stond een half jaar buitenspel wegens een zware blessure en moest daardoor noodgedwongen een streep zetten door het WK. Desondanks bleef Strootman populair in het geruchtencircuit, mede omdat Manchester United-manager Louis van Gaal hem graag zou willen aantrekken. Real zou nu eveneens in de race zijn.

Wedden

Meer odds

Volgens het Italiaanse medium maakt de Spaanse grootmacht zich klaar om een bod uit te brengen. Volgens Corriere della Sera hecht Real weinig waarde aan de uitlatingen van Roma-president James Pallotta, die heeft aangegeven dat een vertrek van de oud-PSV'er onbespreekbaar is deze winter. Sportieve belangen zouden de absolute prioriteit krijgen.

Coach Carlo Ancelotti zou Strootman graag aan zijn succesvolle selectie willen toevoegen. Details van de mogelijke poging zijn niet bekend, maar Real zou naar verluidt verder willen gaan dan United.