Torres trekt lange neus naar Real: Atlético heeft geen rompslomp ondervonden
Blije Spanjaard scoort twee keer

Torres trekt lange neus naar Real: "Atlético heeft geen rompslomp ondervonden"

15-01-2015 22:39

Fernando Torres heeft donderdagavond twee bijzondere doelpunten geproduceerd. In de Copa del Rey-wedstrijd tegen aartsrivaal Real Madrid maakte de spits van Atlético Madrid na 45 seconden de openingstreffer en na 36 seconden in de tweede helft scoorde hij nogmaals.

Met zijn razendsnelle doelpunten stond de Spanjaard aan de basis van het 2-2 gelijkspel, wat na de 2-0 thuisoverwinning voldoende is voor de volgende ronde. "Ik ben ontzettend gelukkig", reageerde El Nino na afloop tegenover de Spaanse sportkrant AS. "Deze wedstrijd moet ons een comfortabel gevoel geven, zeker gezien de uitkomst."

Wedden

Meer odds

"Dankzij de snelle openingstreffer konden we het spel spelen dat we graag wilden uitoefenen en we zijn eigenlijk nooit echt in gevaar geweest. We hebben geen rompslomp ondervonden. Normaal is spelen in het Bernabéu altijd een gecompliceerde opdracht, maar er waren ook voor ons mogelijkheden om vaker te scoren."t

"De glimlach op mijn gezicht? Die is te danken aan de overwinning en het feit dat ik twee keer scoor in een stadion waar me dat nooit eerder lukte", aldus Torres.