Steenrijke ADO-eigenaar wil tot top van Nederland behoren: 'Nog drie dagen de tijd'

Steenrijke ADO-eigenaar wil tot top van Nederland behoren: 'Nog drie dagen de tijd'

Gepubliceerd: zaterdag 31 januari 2015 om 00:11za 31-01-2015 om 00:11

ADO Den Haag is definitief in handen van het Chinese United Vansen. Wang Hui, de eigenaar van het bedrijf en nu dus ook de eigenaar van ADO, wil snel progressie boeken met de Hagenaars.

"Als er op internationaal niveau over het Nederlands voetbal wordt gesproken en de naam ADO Den Haag als eerste genoemd wordt, dan is onze missie geslaagd", vertelt Wang in gesprek met NOS.

Het zijn stevige ambities van de steenrijke Chinees. Maarten Fontein, algemeen directeur van ADO, tempert de verwachtingen dan ook een beetje. "We moeten altijd onze dromen kunnen hebben. Ambities zijn gezond. En hij mag ze ook uitdragen. Het is aan mij een plan te maken en te presenteren wat reëel is."

Aangezien de transfermarkt in de nacht van maandag op dinsdag sluit, moet ADO snel handelen als het dit seizoen met een versterkte selectie al hoge ogen wil gooien. "We gaan het proberen, we hebben nog drie dagen de tijd", aldus Wang, die doelt op mogelijke transfers. "We zullen die drie dagen efficiënt benutten om een mooi resultaat te boeken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws