Europees succes voor Feyenoord lonkt: Onze supporters zijn teleurgesteld
"Zo kun je geen doelpunten maken"

Europees succes voor Feyenoord lonkt: "Onze supporters zijn teleurgesteld"

15-02-2015 20:12
3

Met slechts twee overwinningen in de laatste acht officiële wedstrijden zit AS Roma in een moeizame fase. Het biedt Feyenoord donderdag wellicht kansen in de Europa League, als de Rotterdamse ploeg op bezoek gaat in Rome.

Trainer Rudi Garcia van AS Roma hoopt dat zijn ploeg zo snel mogelijk voor een ommekeer kan zorgen. "We moeten er alles aan doen om weer op het winnende pad te komen", zei Garcia zondag na het teleurstellende gelijkspel tegen Parma, de hekkensluiter van de Serie A (0-0).

De Giallorossi hebben vooral moeite met scoren. De nieuwe Ivoriaanse spits Seydou Doumbia kon tegen Parma het verschil ook niet maken, net als zijn landgenoot Gervinho. "Ik heb wel twintig schoten genoteerd, maar slechts vier gingen er op doel. Zo kun je geen doelpunten maken", mopperde Garcia.

"De supporters zijn teleurgesteld en dat is logisch, want een ambitieuze club als AS Roma moet wedstrijden winnen. We gaan ons nu richten op de Europa League. De tijd zal het leren of we voor verbetering kunnen zorgen." (ANP)