'Chelsea maakt 27 miljoen vrij voor aanvaller van stadgenoot West Ham'

'Chelsea maakt 27 miljoen vrij voor aanvaller van stadgenoot West Ham'

17-02-2015 22:59
2

Chelsea heeft na het aantrekken van Juan Cuadrado tijdens de afgelopen transferwindow opnieuw een Zuid-Amerikaanse aanvaller op het oog. Enner Valencia, speler van stadgenoot West Ham United, staat namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van The Blues.

Valencia, niet te verwarren met zijn naamgenoot die bij Manchester United speelt, was afgelopen zomer actief op het WK in Brazilië. Daarin maakte hij genoeg indruk om een transfer naar West Ham af te dwingen. Voor The Hammers scoorde de Ecuadoraan tot dusverre driemaal in 22 competitieduels. Chelsea heeft volgens The Express ruim 27 miljoen euro vrijgemaakt voor Valencia.

De interesse van Chelsea komt tot stand door het vertrek uit Londen van een aantal aanvallende spelers. Mohamad Salah werd door de club van trainer Jose Mourinho al verhuurd en het verblijf van centrumspitsen Loïc Remy en Didier Drogba op Stamford Bridge lijkt niet lang meer te duren. Eerstgenoemde aast op een vertrek, terwijl Drogba zijn voetbalschoenen komende zomer wel eens aan de wilgen zou kunnen hangen, zo verwacht het Britse Express. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie