FC Twente kan jacht op overwinning hervatten met Mexicaanse aanvaller
De onrust bij FC Twente is de afgelopen tijd groot

FC Twente kan jacht op overwinning hervatten met Mexicaanse aanvaller

10-03-2015 18:38

Jesús Corona keerde dinsdag terug op het trainingsveld bij FC Twente. Dat is goed nieuws voor trainer Alfred Schreuder, die alle zeilen bijzet om weer eens te winnen.

De onrust bij FC Twente is de afgelopen tijd groot. Er werd vier keer op rij verloren en de laatste twee wedstrijden, tegen NAC Breda en Willem II, kwamen de Tukkers niet verder dan een puntendeling. 

Wedden

Meer odds

Jesús Corona kon afgelopen weekeinde tegen Willem II niet meespelen. Hij zag zijn ploeg een 2-0 achterstand goedmaken door twee goals van Hakim Ziyech. De Mexicaanse aanvaller is inmiddels hersteld van de enkelblessure en keerde dinsdag terug op het trainingsveld. Felipe Gutierrez en Rasmus Bengtsson waren bezig met een individueel programma.

De 22-jarige Corona is bezig aan een goed seizoen in Enschede. In 21 wedstrijden kwam hij tot zeven doelpunten en vier assists. FC Twente speelt komend weekeinde tegen PEC Zwolle, een wedstrijd die op voorhand nog zeker niet gewonnen is. De Zwollenaren verloren laatst ook vier keer op rij, maar verpulverden afgelopen weekeinde SC Cambuur met 6-1.