Eredivisie-goalie twijfelt over nabije toekomst: Anders blijf ik gewoon

Eredivisie-goalie twijfelt over nabije toekomst: "Anders blijf ik gewoon"

Kristoffer Nordfeldt weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Maar de Zweed bedankt voor een positie op de bank bij een eventuele nieuwe club, hij wil per se spelen. Een langer verblijf bij sc Heerenveen lijkt niet uitgesloten.

De kans is echter groot dat Kristoffer Nordfeldt bezig is aan zijn laatste maanden bij sc Heerenveen. De Zweedse goalie heeft zijn zinnen op een buitenlands avontuur gezet. Tenzij Heerenveen alsnog de optie in zijn contract licht (optie voor nog een jaar), want dat behoort ook nog tot de mogelijkheden. "We zullen zien", zegt de 25-jarige sluitpost tegen het Zweedse Fotbollskanalen. "Als ik nergens anders eerste doelman kan worden dan blijf ik bij Heerenveen."

Mocht sc Heerenveen nog een zakcentje aan hem over willen houden, dan moet het de optie in zijn contract lichten. Bij verlenging is een transfersom een zekerheid. Sinds 2012 staat hij onder contract bij de Friezen, die hem destijds overnamen van IF Brommapojkarna. Eerder liet Nordfeldt doorschemeren in de Serie A of Bundesliga aan de slag te willen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s