Voorzichtige Zivkovic spreekt doelstelling uit: Dat getal moet erin zitten
"Ik heb bewust de keuze gemaakt"

Voorzichtige Zivkovic spreekt doelstelling uit: "Dat getal moet erin zitten"

24-06-2015 15:53
1

Richairo Zivkovic heeft naar eigen zeggen bewust de keuze op Willem II laten vallen. In Tilburg hoopt de verhuurde Ajax-spits de dubbele cijfers te halen.

De huurtransfer van Zivkovic kwam woensdagochtend rond, enkele minuten later stond hij al op het trainingsveld in Brabant. "Ik heb bewust de keuze gemaakt om bij Willem II te gaan spelen. Het gevoel na het gesprek met trainer Jurgen Streppel was direct goed", reageert het achttienjarige talent tegenover Voetbal International.

"Bovendien is het hier wat rustiger. Zeker dan bij Ajax, maar ook dan bij FC Groningen. Dat is voor mij wel eens goed na alle aandacht die er voor mijn persoontje is geweest. Ik kan niet wachten om wedstrijden te gaan spelen voor Willem II."

Zivkovic gaat bij Willem II het shirt met rugnummer 9 dragen. Er wordt nogal wat verwacht in Tilburg. "Vind ik prima. Dat verwacht ik namelijk ook van mezelf. Nee, ik ga me niet vastleggen op het aantal doelpunten dat ik wil gaan maken. Dat heb ik in mijn hoofd. Maar dat er tenminste het getal één in dat aantal moet zitten, lijkt me duidelijk. Ik wil belangrijk worden voor Willem II. Het gaat een mooi seizoen worden."