'Ajax wil opnieuw zaken doen in Londen; bankzitter in beeld bij verkoop Cillessen'

'Ajax wil opnieuw zaken doen in Londen; bankzitter in beeld bij verkoop Cillessen'

20-07-2015 20:05
14

Mocht Jasper Cillessen deze zomer vertrekken bij Ajax, dan is Michel Vorm één van de kandidaten om hem op te volgen in de Arena. Dat schrijft het Engelse dagblad The Telegraph maandag. 

Cillessen wordt al geruime tijd gelinkt aan Manchester United. Voor directeur voetbalzaken Marc Overmars reden om een lijstje op te stellen met potentiële vervangers. Vorm zou daarop prijken. 

De voormalig doelman van FC Utrecht en Swansea City staat sinds medio 2014 onder contract bij Tottenham Hotspur. Daar moet de Nederlander echter genoegen nemen met een plek op de bank. Hugo Lloris is de onbetwiste nummer één op White Hart Lane. Met het oog op het EK 2016 overweegt Vorm naar een club te verkassen waar hij wél wekelijks in de basis staat.

Overigens schrijft The Telegraph ook dat Spurs, mocht het Vorm deze zomer kwijtraken, mogelijk in de Eredivisie gaat aankloppen voor een opvolger van de 31-jarige goalie. Robbin Ruiter (FC Utrecht) zou in beeld zijn bij de formatie uit Noord-Londen. 

Zondag maakten Britse media bekend dat Ajax nog een andere doelman uit de Premier League op het oog heeft. Overmars en co. zouden bij Arsenal geïnformeerd hebben naar Wojciech Szczesny

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie