Cillessen spreekt van 'verschrikkelijke avond': Hadden zelfs nog kunnen verliezen
Doelman ziet Ajax voorsprong uit handen geven

Cillessen spreekt van 'verschrikkelijke avond': "Hadden zelfs nog kunnen verliezen"

30-07-2015 00:05
4

Jasper Cillessen kon woensdagavond niet voorkomen dat Ajax in de tweede helft een 2-0 voorsprong verspeelde tegen Rapid Wien. De doelman vindt de 2-2 uitslag dan ook absoluut geen goede uitgangspositie voor de Champions League-return in Amsterdam.

"Dit is een verschrikkelijke avond voor ons", stak Cillessen zijn teleurstelling in gesprek met SBS 6 niet onder stoelen of banken. "We laten ze in leven, want we hadden voor rust al met 0-3 voor moeten staan. We hadden uiteindelijk zelfs zomaar kunnen verliezen." Op de vraag of 2-2 uiteindelijk geen goede uitgangspositie is, reageerde de doelman fel.

"Nee, dat is niet prima. Want als je de eerste helft ziet, had de wedstrijd in Amsterdam een formaliteit moeten zijn. Je moet de goede dingen uit de eerste helft halen en die vervolgens volgende week weer laten zien. De slechte dingen moeten we uit ons spel halen." Ajax speelt over zes dagen opnieuw tegen Rapid Wien. Eerder reageerden ook Davy Klaassen en coach Frank de Boer teleurgesteld op het resultaat tegen de Oostenrijkers.