Goed nieuws voor Heerenveen rond 'goede voetballer met uitstraling'
Friezen beginnen tegen De Graafschap

Goed nieuws voor Heerenveen rond 'goede voetballer met uitstraling'

10-08-2015 16:53
4

De Sloveense aanwinst Luka Zahovic zit dinsdagavond direct bij de selectie van SC Heerenveen, voor de wedstrijd tegen De Graafschap. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

Alle benodigde formaliteiten zijn op tijd afgehandeld, waardoor hij zijn debuut zou kunnen maken in het Abe Lenstra Stadion. Trainer Dwight Lodeweges heeft een positieve indruk van zijn talentvolle aanwinst: "Hij heeft gevoel voor de bal en ruimte en straalt in alles uit dat hij een goede voetballer is."

De coach geeft ook aan dat hij kan beschikken over Pelé van Anholt, Jerry St. Juste en Luciano Slagveer. Joost van Aken hervat waarschijnlijk deze week de groepstraining weer. Op Jordy Buijs moeten de Friezen nog wat langer wachten: over enkele weken sluit hij aan bij de beloften.

"Als iedereen fit is kunnen we een aardig ploegje neerzetten", reageert Lodeweges op de clubsite. Toch waakt hij voor onderschatting voor De Graafschap. Vorig seizoen ging het in de openingswedstrijd mis tegen FC Dordrecht. "Die fout mogen we niet weer maken. Ik verwacht een frank en vrij spelend De Graafschap, we moeten er klaar voor zijn."