LIVE-discussie: ongewijzigd PSV op bezoek bij angstgegner Heerenveen

LIVE-discussie: ongewijzigd PSV op bezoek bij angstgegner Heerenveen

22-08-2015 18:54
55

PSV gaat zaterdagavond op bezoek bij sc Heerenveen. De regerend landskampioen treft een ware angstgegner: de laatste drie seizoenen ging PSV telkens ten onder in het Abe Lenstra Stadion. 

Trainer Phillip Cocu past geen mutaties toe in zijn elftal. De coach houdt vast aan dezelfde elf namen die vorig weekend ook aan de aftrap stonden tegen FC Groningen (2-0 winst). Dat betekent dat linksback Joshu Brenet gehandhaafd is. Deze week ging er speculaties over een mogelijke terugkeer van Simon Poulsen. 

Wedden

Meer odds

Op de bank van de Eindhovenaren ontbreekt Jurgen Locadia. De spits was deze week zonder opgaaf van reden afwezig op de training en dat heeft hem straf opgeleverd Cocu. Routinier Stijn Schaars vervangt Locadia op de bank. 

Aan Friese zijde evenmin opvallende ingrepen. Dwight Lodeweges zag geen reden om wijzigingen aan te brengen in zijn opstelling. Het middenveld bestaat uit Branco van den Boomen, Simon Thern en Joey van den Berg. Luciano Slagveer, Mitchell te Vrede en Sam Larsson vormen de driemansvoorhoede. 

Opstellingen:

Heerenveen: Mulder; Van Anholt, Bijker, St. Juste, Cavlan; Van den Boomen, Thern, Van den Berg, Slagveer, Te Vrede, Larsson

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Isimat, Brenet; Propper, Guardado, Maher; Narsingh, De Jong, Lestienne

Slaagt PSV er nu wél in om te winnen in Friesland? Reageer hieronder!