'Real Madrid weet gewilde middenvelder te slijten en maakt vijftien miljoen verlies'

'Real Madrid weet gewilde middenvelder te slijten en maakt vijftien miljoen verlies'

26-08-2015 11:28
3

Real Madrid-middenvelder Asier Illarramendi keert terug naar Real Sociedad. De 25-jarige Bask ondergaat woensdag een medische keuring bij de club van trainer David Moyes. Illarramendi heeft zelf al bevestigd dat hij 'erg blij is' met zijn transfer. 

Twee jaar geleden werd de controleur voor ruim dertig miljoen euro van Sociedad overgenomen door De Koninklijke. Illarramendi speelde in zijn twee seizoenen bij de Spaanse grootmacht een behoorlijk aantal competitieduels, respectievelijk 29 en 30, maar de nieuwe trainer Rafa Benitez ziet deze jaargang geen belangrijke rol weggelegd voor de jeugdinternational.

Wedden

Meer odds

Dat heeft onder meer te maken met de recente komst van Mateo Kovacic. De Kroaat rondde vorige week zijn transfer van Internazionale naar Real. Naast Kovacic heeft Benitez op het middenveld eveneens de beschikking over onder meer Luka Modric en Toni Kroos. 

Volgens Spaanse media gaat Real een verlies van vijftien miljoen euro lijden op Illarramendi, die overigens ook in de belangstelling stond van AC Milan en Tottenham Hotspur.