Demouge duikt op in Belgische badplaats: Probeer normaal te doen

Demouge duikt op in Belgische badplaats: "Probeer normaal te doen"

20-10-2015 20:17
12

De profcarrière van Frank Demouge is voorbij, maar dat wil niet zeggen dat de spits niet meer voetbalt. Sinds kort speelt hij voor FC Knokke, een vierdeklasser in België.

Demouge leek even bij het Engelse Notts County te tekenen, maar dat avontuur ging uiteindelijk niet door. "Ik kon daar een contract tekenen, maar het voelde niet goed. Een Belgische makelaar die zaken deed voor iemand anders vroeg me of hij voor mij in België mocht kijken. Toen kwam hij op de proppen met FC Knokke, een vierdeklasser", vertelt hij in gesprek met de NOS.

Knokke is een Belgische badplaats, die net onder Zeeland ligt. Demouge woont in een appartement aan het strand en heeft nog geen moment spijt van zijn keuze. "Ik probeer normaal te doen en mee te gaan in de dingen die zij normaal vinden, zoals het drinken van een biertje na de training. Dat gaat aardig." 

De komst van Demouge is niet onopgemerkt te bleven. Zonder de oud-spits van onder meer NEC, FC Utrecht en Roda JC verloor Knokke de eerste drie duels. Met de Nederlander erbij werd er echter vier keer op rij gewonnen. En Demouge? Die heeft er al vier in liggen. "Ik heb lange tijd niet zoveel plezier gehad in het voetbal."