'Aan Ajax en Feyenoord gelinkte spits op radar van Bayern München'

'Aan Ajax en Feyenoord gelinkte spits op radar van Bayern München'

22-10-2015 20:28
1

De strijd om de handtekening van Moussa Dembele staat op het punt van losbarsten. De aanvaller van Fulham heeft de interesse van Everton én Bayern München gewekt.

De Duitsers lijken werk te maken van de komst van Dembele, niet te verwarren met de oud-speler van Willem II en AZ. Een Bayern München-scout bekeek de negentienjarige spits op verzoek van Pep Guardiola (foto) in de competitiewedstrijd van Fulham tegen Leeds United (1-1). Die geluiden klinken in Frankrijk.

Dembele verruilde in 2012 de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain voor die van Fulham en wordt langzaam maar zeker steeds belangrijker voor The Cottagers, die tegenwoordig in het Championship spelen. Dembele was in het duel met Leeds overigens één keer trefzeker.

Naast Bayern München zou ook Everton interesse hebben. De twee clubs moeten wel snel handelen, want Fulham is bezig met een nieuw, vierjarig contract voor Dembele. In het verleden werd de jonge aanvaller een aantal keer gelinkt aan Ajax en Feyenoord, maar dat werd nooit concreet.