Mourinho krijgt tik van vertrokken speler: Ik vind het soms absurd

Mourinho krijgt tik van vertrokken speler: "Ik vind het soms absurd"

Gepubliceerd: vrijdag 13 november 2015 om 13:24vr 13-11-2015 om 13:24

Filipe Luis levert vrijdag openlijke kritiek op José Mourinho. De manier waarop de Chelsea-manager omgaat met de media, is volgens de vertrokken linksback schadelijk voor de spelers.

Luis kwam vorig jaar over van Atlético Madrid en na een jaar waarin hij nauwelijks aan spelen toekwam, keerde hij vanuit Londen terug naar de Spaanse hoofdstad. Hij koestert weinig warme herinneringen aan Mourinho. Vooral de manier waarop de manager omgaat met de Engelse pers, zou schadelijk zijn.

"Hij heeft bepaalde maniertjes als hij praat met de media", zegt Luis tegen Yahoo. "Als Chelsea verliest, dan laat hij het niet na om kritiek te leveren op zijn eigen spelers. Dat is schadelijk. Sommige spelers hebben baat bij kritiek, maar anderen juist niet."

De Braziliaan vindt niet dat Mourinho, die na nederlagen vaak de confrontatie zoekt met zijn spelers of de pers, altijd het gelijk aan zijn zijde heeft. "Soms wel, soms niet. Ik vind het soms absurd wat hij allemaal zegt, de andere keer ben ik het met hem eens. Hij is zoals hij is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws