Tribuneklant sneert naar Groenendijk: Vind dat ik snel geslachtofferd ben

Tribuneklant sneert naar Groenendijk: "Vind dat ik snel geslachtofferd ben"

06-02-2016 18:33

Kevin van Diermen werd vlak voor het sluiten van de winterse transfermarkt door Excelsior verhuurd aan NAC Breda. In Rotterdam kwam de verdediger dit seizoen niet aan de bak. Van Diermen (26) vindt dat hij van Alfons Groenendijk geen eerlijke kans heeft gehad. 

De stopper speelde in september zijn laatste wedstrijd voor Excelsior. Daarna koos zijn trainer voor andere spelers. "Ik vind dat ik heel snel ben geslachtofferd na mijn eerste drie wedstrijden", vertelde Van Diermen na afloop van FC Dordrecht - NAC (0-2) aan RTV Rijnmond. 

"Dat is bij andere jongens uit het eerste niet gebeurd. Hoe ik ook trainde of speelde, mijn kans is daarna niet meer gekomen. Andere jongens kregen langer het vertrouwen, dus dat is wel vervelend geweest."

"Dat heb ik ook uitgesproken naar de trainer", vervolgt hij. "Toen Henrico Drost werd gehaald, belandde ik zelfs op de tribune. Ik heb toen mijn zegje gedaan en wist dat mijn kansen niet meer zouden komen. Ik moest scherp blijven voor een ploeg in de winterstop en als NAC Breda dan komt, is dat geweldig."