Van Gaal kan ogen niet geloven: Ongelooflijk ongelukkig allemaal

Van Gaal kan ogen niet geloven: "Ongelooflijk ongelukkig allemaal"

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2016 om 00:07di 23-02-2016 om 00:07

Manchester United-manager Louis van Gaal zat maandagavond zeventig minuten lang met een gerust hart in de dug-out. United won op bezoek bij derdeklasser Shrewsbury Town met 0-3 en bekerde door. Van Gaal was blij met de bekerzege en het bereiken van de kwartfinales van de FA Cup.

"Ik ben erg tevreden. We hebben zeventig minuten fantastisch gespeeld, op een professionele manier. We creëerden kansen en scoorden. Maar na zeventig minuten stonden we met tien man en werd het lastiger. Door de blessures werd het ineens weer ongelooflijk ongelukkig allemaal", oordeelde Van Gaal na afloop voor de camera's van BBC. Will Keane raakte vlak na zijn invalbeurt geblesseerd en zorgde ervoor dat United weer eens met tien man kwam te staan. Van Gaal had namelijk al zijn wissels al gebruikt.

De Nederlandse oefenmeester zag United-spelers die vol overgave voor de overwinning knokten. "De spelers waren zeer toegewijd aan het voetballen. Ze wilden presteren en je ziet dan wat daaruit kan voortvloeien. Iedereen zal zeggen dat United Shrewsbury wel even moet oprollen. Maar voor de spelers is dit gewoon fantastisch, want we zitten in de kwartfinales van de FA Cup", aldus Van Gaal. United speelt daarin tegen West Ham United.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws