Van Gaal ziet ziekenboeg leeglopen voor cruciaal duel op Old Trafford

Van Gaal ziet ziekenboeg leeglopen voor cruciaal duel op Old Trafford

24-02-2016 14:05
2

Louis van Gaal heeft donderdag tijdens de return tegen FC Midtjylland waarschijnlijk meer keuze in zijn defensie. Marco Rojo en Antonio Valencia hervatten woensdag de training.

Valencia staat al sinds oktober langs de kant met een voetblessure, terwijl Rojo een zware schouderblessure achter zich heeft gelaten. De verwachting is niet dat de twee direct in de basis zullen beginnen, maar het zal Van Gaal allicht goed doen dat er betere tijden op komst zijn.

De kans is klein dat David de Gea er donderdag bij zal zijn tegen de Deense kampioen, die de eerste wedstrijd met 2-1 won. Ook Chris Smalling is vermoedelijk afwezig door een blessure. Cameron Borthwick-Jackson en Will Keane raakten in het FA Cup-duel met Shrewsbury Town geblesseerd en ontbraken op de training.

De verwachting is dat United De Gea klaarstoomt voor de wedstrijd tegen Arsenal, komend weekend. Sergio Romero zal daardoor weer in het doel staan. De Argentijn keepte vorige week in Denemarken een sterke wedstrijd en hield maandag in de FA Cup de nul tegen Shrewsbury.