Suarez na 'comeback om van te dromen': Ik heb geleden door mijn schorsing

Suarez na 'comeback om van te dromen': "Ik heb geleden door mijn schorsing"

Gepubliceerd: zaterdag 26 maart 2016 om 15:25za 26-03-2016 om 15:25

Luis Suarez heeft een uitstekend gevoel overgehouden aan zijn rentree in het nationale elftal van Uruguay. Door een doelpunt van de aanvaller speelde La Celeste met 2-2 gelijk in het WK-kwalificatieduel met Brazilië.

"Het was een comeback om van te dromen", liet Suarez na de wedstrijd weten tegenover nationale media. De ex-Ajacied ontbrak een kleine twee jaar in de selectie van Uruguay vanwege het bijtincident op het WK 2014. Suarez zette in de groepsfase in Brazilië zijn tanden in de schouder van Italië-verdediger Giorgio Chiellini.

Suarez liet zich bij zijn rentree echter van zijn goede kant zien. "We waren verrast dat ze al zo snel scoorden en konden daardoor ons strijdplan al vroeg omgooien", analyseerde de FC Barcelona-speler, die direct aanvoerder was van Uruguay. "Gelukkig toonde het team, zoals altijd, vechtlust en karakter en hebben we de wedstrijd nog naar ons toe kunnen trekken."

"Dat ik de gelijkmaker maakte was best emotioneel voor mij. Ik heb echt geleden onder mijn schorsing. Gelukkig heb ik altijd steun gehad van mijn vrouw en twee kinderen", besluit Suarez.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws