Clubs in de rij voor Nederlandse Marokkaan: Ja, een beetje van alles wat

Clubs in de rij voor Nederlandse Marokkaan: "Ja, een beetje van alles wat"

Gepubliceerd: woensdag 4 mei 2016 om 08:40wo 04-05-2016 om 08:40

Het is nog maar de vraag of Mbark Boussoufa volgend seizoen ook voor AA Gent speelt. De in Amsterdam geboren Marokkaan keerde in de winter terug, maar heeft twijfels over zijn toekomst.

Boussoufa, die eerder onder meer bij Anderlecht en Anzhi Makhachkala speelde, heeft over interesse niet te klagen. Een snel besluit hoeft niet verwacht te worden. "Want ik ben straks een vrije speler, ik kan dus rustig de tijd nemen om te beslissen over mijn toekomst. Een luxesituatie. Ik bekijk het kalm, want deze keer heb ik de keuze qua clubs", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Er zouden al contacten geweest zijn met Duitse, Engelse en Portugese ploegen. "Ja, een beetje van alles wat. Het ene contact al wat concreter dan het ander. Ik kon in het verleden al naar Duitsland of Engeland, had ik meer geduld gehad."

Langer bij Gent blijven is niet helemaal uitgesloten. "Sowieso ga ik aan tafel zitten. Dat verdienen ze ook. De voorzitter is hiervan op de hoogte. Ik concentreer me nu op AA Gent. En daarna bekijk ik welk avontuur ik nog aanga. Een grote competitie of niet", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws