In het kort: Thomas mist start van seizoen, CSKA Moskou pakt titel

In het kort: Thomas mist start van seizoen, CSKA Moskou pakt titel

21-05-2016 18:08
0

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

PEC Zwolle start seizoen zonder Thomas
Ryan Thomas zal niet aanwezig zijn bij de start van het seizoen, meldt PEC Zwolle via de officiële kanalen. De 21-jarige Nieuw-Zeelander is geopereerd aan zijn knieschijf waardoor hij drie maanden uit de roulatie zal zijn. Thomas kreeg dit seizoen meerdere malen te maken met blessures en speelde daardoor slechts twaalf wedstrijden, waarin hij twee doelpunten maakte.

Superboeren in beslissende wedstrijd zonder aanvoerder
De Graafschap zal zondag ten strijde trekken tegen Go Ahead Eagles zonder aanvoerder Ted van de Pavert. De centrale verdediger van de Superboeren kreeg in de eerste wedstrijd in Deventer een rode kaart. De KNVB wilde hem voor één wedstrijd schorsen, maar De Graafschap tekende beroep aan. De tuchtcommissie boog zich vervolgens over de zaak en besloot om bij de eerder genomen beslissing te blijven.

Rashica mogelijk naar EK
Milot Rashica mag zich mogelijk op gaan maken voor het EK. De buitenspeler van Vitesse is opgenomen in de voorlopige selectie van Albanië. Deze groep bestaat nu nog uit 27 spelers, waarvan er in een later stadium nog vier af moeten vallen. De negentienjarige Rashica kwam tot nu toe één keer eerder uit voor zijn land.

CSKA Moskou wint landstitel
CSKA Moskou is erin geslaagd om de Russische titel voor zich op te eisen. Een 0-2 overwinning tegen Rubin Kazan was zaterdag voldoende om de eerste plaats veilig te stellen. Rostov, de laatste uitdager van CSKA Moskou, won van Terek Grozny en strandde uiteindelijk op twee punten. Rostov kan één van de opponenten worden van Ajax in de voorronde van de Champions League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie