Update: Heracles heeft Jupiler League-revelatie nog niet binnen: 'In afwachting'

Update: Heracles heeft Jupiler League-revelatie nog niet binnen: 'In afwachting'

20-06-2016 16:05
9

Tarik Tissoudali gaat naar alle waarschijnlijkheid nog deze week zijn handtekening zetten onder een contract bij Heracles Almelo. De aanvaller van Telstar had de keuze uit diverse Eredivisie-clubs. Zijn voorkeur gaat uit naar een avontuur in het oosten van het land. 

Voetbal International meldde in mei dat naast Heracles ook FC Utrecht, Vitesse, FC Groningen en sc Heerenveen in de markt waren voor Tissoudali. De 23-jarige Amsterdammer maakte in de jaargang 2015/16 liefst negentien competitiedoelpunten namens Telstar. 

Afgelopen week zou Tissoudali om de tafel hebben gezeten met Heracles-trainer John Stegeman. Op basis van dat gesprek heeft hij de knoop doorgehakt. Een aantal fansites van Heracles is het inmiddels opgevallen dat Tissoudali op Facebook diverse pagina's en berichten over de nummer zes van de Eredivisie heeft geliket. 

Sowieso heeft de dribbelaar er geen geheim van gemaakt dat een transfer naar Heracles zijn voorkeur had. Eind april gaf hij toe dat hij graag naar het Polman Stadion wilde verkassen.

Update 16.05: Van een afgeronde transfer naar Heracles Almelo is nog geen sprake, zo laat laat Ceasar Sports Account, het management van de speler, aan VoetbalPrimeur weten. "Tarik is nog in afwachting van een gesprek met Stegeman. Het is nog geen uitgemaakte zaak dat hij naar Heracles gaat."