Drukke transferzomer verwacht bij eredivisionist: 'Videobanden veelbelovend'

Drukke transferzomer verwacht bij eredivisionist: 'Videobanden veelbelovend'

11-07-2016 09:00
4

NEC heeft zaterdagmiddag een oefenduel met Juliana'31 met 0-5 gewonnen. Na afloop ging het niet over de wedstrijd, maar over de transfers. Bij de Nijmeegse club worden er nogal wat verschuivingen verwacht, zo meent De Gelderlander. 

De IJslandse doelman Hannes Halldorsson keert misschien niet meer terug naar Nijmegen. Het Deense Randers FC is serieus in beeld voor de doelman, terwijl er ook vanuit Engeland interesse is. Onder meer West Bromwich Albion zou interesse hebben. Verder staat aanvaller Anthony Limbombe voor een vertrek bij NEC. Club Brugge en Lille hebben interesse in de vleugelspits. 

Mihai Roman, die zaterdag drie goals maakte, wordt al weken in verband gebracht met Legia Warschau. Een transfer lijkt NEC niet slecht uit te komen. Daarentegen hoopt men dat Dario Dumic nog een tijdje in Nijmegen blijft. De Boschnische Deen is de absolute leider van het team. 

Tijdens het oefenduel speelde er bij NEC een proefspeler mee. Iain Ramsay mag echter direct huiswaarts keren. "Dan zie je maar weer hoe belangrijk het is om spelers live aan het werk te zien", vertelde technisch manager Danny Hoekman na afloop. "De videobanden zagen er veelbelovend uit, maar in de praktijk blijkt dat dit geen optie is. We zoeken verder."