'Ik zag bij Feyenoord jongens op de bank die in Enschede basisspeler zouden zijn'

'Ik zag bij Feyenoord jongens op de bank die in Enschede basisspeler zouden zijn'

Gepubliceerd: woensdag 10 augustus 2016 om 22:19wo 10-08-2016 om 22:19

Een vertrek van Hakim Ziyech hoeft FC Twente niet per se slecht uit te komen. Oud-speler Sander Boschker denkt dat een transfer van de uitblinker ook een positieve keerzijde kan hebben.

"Laat ik duidelijk zijn: ik vind hem een fenomenale voetballer", zegt Boschker in Voetbal International. "Maar als hij zou vertrekken, maakt dat FC Twente in mijn ogen niet ineens extra een degradatiekandidaat. Ze krijgen sowieso een pittig seizoen. Misschien gaat het juist wel beter lopen als Ziyech weg is."

Boschker vervolgt: "Ik ga ervan uit dat er dan namelijk nog meerdere spelers bij zullen komen. Vorig jaar was hij natuurlijk dé man, alles wat hij aanraakte, veranderde in goud. Maar zou hij nu nóg zo'n jaar kunnen hebben?"

Arnold Bruggink, die ook een verleden heeft bij Twente, is het met de voormalige doelman eens. Hij heeft een tip voor de Tukkers. "Ze moeten het hebben van huurlingen uit het netwerk van zaakwaarnemers, omdat er geen scouting meer is. Als ik Twente was, zou ik eens gaan kijken bij de Nederlandse topclubs. Ik zag zondag bij Feyenoord jongens op de bank zitten die in Enschede allemaal basisspeler zouden zijn."

Lees ook: Misschien gaat het juist wel beter lopen als Ziyech weg is

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws