Van Rhijn maakt indruk met fraaie 'knuckleball': 'Opsteker na die blamage'

Van Rhijn maakt indruk met fraaie 'knuckleball': 'Opsteker na die blamage'

03-10-2016 13:06
3

Dankzij een prachtige 'knuckleball' van Ricardo van Rhijn won Club Brugge zondag met 1-0 van AA Gent. De rechtsback, die afgelopen zomer overkwam van Ajax, is trots op zijn goal. 

"Die bal ging er inderdaad knap in, maar het feit dat we uiteindelijk na een lastige wedstrijd de overwinning over de streep kunnen trekken, maakt het des te mooier", vertelt Van Rhijn op de clubsite van Brugge. "We waren scherp in de duels en probeerden zo weinig mogelijk kansen weg te geven."

"We eindigen ook met een clean sheet, dus in alle opzichten is deze wedstrijd een goede opsteker na de blamage van eerder deze week in Kopenhagen (4-0 verlies tegen FC Kopenhagen in Champions League, red.)

Ruud Vormer is trots op zijn Nederlandse collega. "Dankzij een prachtige vrije trap van Ricardo van Rhijn winnen we. Als je dit kan brengen in België en op Europees niveau, dan kan je iedereen pakken. Het voetbal was niet top, maar dat moet nu ook niet. We moeten gewoon punten pakken en vechten voor elkaar. Na het 4-0 verlies in Kopenhagen dit laten zien, dat is goed."