Embolo mogelijk halfjaar 'out': 'Op alle mogelijke manieren verontschuldigen'

Embolo mogelijk halfjaar 'out': 'Op alle mogelijke manieren verontschuldigen'

16-10-2016 13:50
3

Constantinos Stafylidis heeft uitgebreid zijn excuses gemaakt richting Breel Embolo. Dit weekend brak de FC Augsburg-speler de enkel van Embolo, die daardoor maanden uit de roulatie is. 

Stafydilis reageerde via social media. 'Ik moet me tegenover Breel Embolo en Schalke op alle mogelijke manieren verontschuldigen. Ik had niet de intentie om mijn tegenstander te blesseren. Ik heb veel respect voor mijn tegenstander en daarom speel ik altijd sportief. Ik wens je een voorspoedige revalidatie, omdat het voetbal iemand met zulke kwaliteiten nodig heeft', luidt het bericht op Instagram.

De Griek in dienst van Augsburg heeft ook al persoonlijk zijn excuses aangeboden, maar vond openlijke excuses ook gepast. Embolo is inmiddels al geopereerd aan zijn enkel. Hij is naar verwachting vier tot zes maanden uitgeschakeld, zo meldt Schalke zondag. Over een aantal weken kan een meer concrete diagnose worden gesteld. De Zwitser werd afgelopen zomer voor zo'n 22,5 miljoen euro overgenomen van FC Basel. Augsburg-Schalke eindigde overigens in 1-1 zaterdagmiddag.

 

 

Een foto die is geplaatst door Kwstas Stafylidis (@stafylidis_kwstas) op