Lachen om nieuwe Feyenoord-bijnaam: Ik denk dat het een beetje gekscherend is

Lachen om nieuwe Feyenoord-bijnaam: "Ik denk dat het een beetje gekscherend is"

12-11-2016 09:04
4

Jan-Arie van der Heijden is de laatste maanden goed bezig bij Feyenoord. Nadat de verdediger onlangs een aantal hoogstandjes liet zien, kreeg hij de bijnaam 'Jan-Scharie'. Daar kan hij wel om lachen. 

"Ik heb het ook gehoord. Dat is leuk. Ik denk dat het een beetje gekscherend is, maar ik kan er wel om lachen. Ik waardeer het dat de mensen die de wedstrijden zien, kunnen zien dat ik met vertrouwen speel. Ik heb veel vertrouwen en denk dat ik dan ook mijn beste voetbal laat zien", aldus Van der Heijden voor de camera van Feyenoord TV. 

Feyenoord ging een week geleden met 1-0 onderuit bij Go Ahead Eagles. Van der Heijden - die in de fout ging bij de enige treffer van de wedstrijd - leek in de eerste helft voor de gelijkmaker te zorgen. Zijn treffer werd afgekeurd, omdat Steven Berghuis een paar tellen eerder hands zou hebben gemaakt. Jammer, vindt Van der Heijden, want scoren doet hij toch al zelden.

"Er zijn genoeg jongens in de ploeg die kunnen scoren. Ik denk niet dat het mijn taak is om te scoren, maar als het kan zal ik het zeker niet laten."