Ajax haalt jonge middenvelder: Dit is een opwindende kans voor mij

Ajax haalt jonge middenvelder: "Dit is een opwindende kans voor mij"

16-11-2016 19:23
7

Kersvers Ajacied Sebastian Pasquali heeft de fans en technische staf van Melbourne Victory bedankt voor hun steun en vertrouwen. De zeventienjarige Australiër kijkt uit naar zijn eerste overzeese avontuur.

"Dit is een opwindende kans voor mij, mijn eerste overzeese avontuur", laat Pasquali weten aan het officiële clubkanaal van de club uit de A-League. "Dit was een grote droom van mij sinds ik een kleine jongen ben. De club heeft mij heel erg gesteund. Ik zal de jongens de rest van het seizoen zeker blijven volgen. Ik hoop dat ze het goed doen en wens Victory veel geluk."

"Ik wil alle fans bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben getoond het hele seizoen", aldus de middenvelder. "De technische staf en mijn teamgenoten waren geweldig, ze hebben mij vanaf de eerste dag onder hun vleugels genomen." De rechtspoot kwam deze jaargang twee keer als invaller binnen de lijnen bij Melbourne, de nummer vier van de A-League.

Ajax en Pasquali bereikten eind oktober een akkoord, maakde de Australische club bekend. Een officiële bevestiging van de Amsterdammers laat evenwel nog op zich wachten.