PSV-talent in 48 uur van Jupiler League naar Champions League: Krankzinnig

PSV-talent in 48 uur van Jupiler League naar Champions League: "Krankzinnig"

Gepubliceerd: vrijdag 25 november 2016 om 13:04vr 25-11-2016 om 13:04

Ramon Pascal Lundqvist mocht woensdagavond invallen in de Champions League-wedstrijd tussen Atlético Madrid en PSV. Het waren voor de jonge Zweed (19) de eerste minuten in het kampioenenbal.

Lundqvist wist niet wat hij meemaakte toen hij vijf minuten voor tijd mocht invallen voor de moegestreden Davy Pröpper. "Het was krankzinnig. Op maandagavond speelde ik nog met Jong PSV tegen De Graafschap voor vijfhonderd man, en op woensdag sta je ineens in Vicente Caldéron voor 45.000 toeschouwers te voetballen. Het was een enorm contrast met de wedstrijden in de Jupiler League", zo zei de jonge middenvelder tegen 24kalmar.se.

Lundqvist mocht sneller invallen dan dat hij verwacht had. "Ik stond op het punt om op te gaan warmen toen de coach me bij zich riep en zei dat ik erin kwam. Het voelde heel onwerkelijk." De jonge middenvelder heeft een contract tot medio 2019 bij PSV en hoopt dat dit het begin is van iets moois. "Het belangrijkste voor mij op dit moment is om zoveel mogelijk speeltijd te krijgen in het eerste elftal en in Jong PSV", aldus de Zweed.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws