Update: Van Polen biedt excuses aan na 'fucking domme' actie Marcellis

Update: Van Polen biedt excuses aan na 'fucking domme' actie Marcellis

15-12-2016 13:27
9

Bram van Polen heeft in niet mis te verstane woorden zijn onvrede geuit over ploeggenoot Dirk Marcellis. De verdediger veroorzaakte in het bekerduel van PEC Zwolle met FC Utrecht (1-2) een late strafschop, waardoor PEC is uitgeschakeld.

Van Polen begreep niets van de actie van Marcellis, zo liet hij weten aan FOX Sports. "Zó achterlijk! Houd hem gewoon voor je. Ik vond het echt heel erg dom. Ik kan hier heel slecht tegen. Je mag de scheidsrechter gewoon nooit het idee geven dat hij een penalty kan geven. We hebben aan het begin van het seizoen ook al een strafschop tegen Utrecht tegen gehad. Ik vind dit echt fucking dom!"

Voor PEC, dat toch al moeizaam draait dit seizoen, zit het bekeravontuur er na de achtste finales op. De ploeg van trainer Ron Jans staat in de competitie op de zestiende plaats, met slechts drie punten meer dan aartsrivaal en hekkensluiter Go Ahead Eagles.

Update 15/12 13.27 uur: Van Polen heeft donderdag zijn excuses aangeboden aan teamgenoot Marcellis. Voetbal International meldt dat. De PEC-aanvoerder liet na het duel met FC Utrecht geen spaan heel van zijn collega. Van Polen vond de actie Marcellis waaruit een late penalty voor Utrecht ontstond 'fucking dom'.