Willem II en Excelsior grijpen naast aanvaller: Cambuur wilde heel graag

Willem II en Excelsior grijpen naast aanvaller: "Cambuur wilde heel graag"

06-01-2017 15:05
1

Willem II en Excelsior hebben naast Tarik Tissoudali gegrepen. De 23-jarige aanvaller koos voor SC Cambuur in plaats van een avontuur in de Eredivisie.

Beide genoemde eredivisionisten konden pas zaken doen wanneer spelers vertrokken. "Daar moest ik dan dus op wachten", zegt Tissoudali tegen Voetbal International. "En in het voetbal kun je niet te lang wachten. Cambuur wilde heel graag, de club handelde snel."

Bij Le Havre zat Tissoudali op een zijspoor. Cambuur huurt de voormalige speler van Telstar voor de rest van het seizoen van de Fransen. "Ik had een goed gesprek met de trainer, vind het een mooie club en ik heb ze ook gevolgd vanuit Frankrijk. Ik zie het helemaal zitten, ze hebben een goed team en kunstgras zal me ook heus wel liggen."

Tissoudali meldt zich maandag bij Cambuur. "Ik kan er meteen staan. Ik heb namelijk wel een wedstrijdje of elf, twaalf met het tweede gespeeld. Al was dat soms op veldjes waarvan je eerder denkt dat je er moet gaan barbecuen. Ik ben blij dat ik nu terug kan naar Nederland, heb zin om me te laten zien."